МАРАТОН е основан во 1993 година

 

Единствена маркетинг агенција која што се занимава со
Bus Advertising во Скопје од 2005 година

 

МАРАТОН е единствен концесионер за организирање рекламирање
на автобусите на ЈСП СКОПЈЕ - Скопје

 

Со портфолио од над xxxxx брендирани автобуси и соработка
со преку 500 клиенти и маркетинг агенции со задоволство 
Ве покануваме да бидете дел од нашата приказна

 

нашите услуги     поддржуваме